Енергія знань та досвіду. Nobili трансформує підхід до процедури банкрутства

Юридична компанія Nobili  пропонує клієнтам синергію правової, бухгалтерської та податкової експертизи для перезапуску їх бізнесу. Ключовий продукт компанії Nobili – розробка рішень з використанням процедури банкрутства, як цивілізованого, професійного та етичного інструмента управління бізнес-ризиками.

Зовнішні фактори динамічно та швидко змінили сприйняття та очікування бізнесу від процедури банкрутства. Банкрутство стало інструментом перезапуску та точкою зростання.

Зміна вектора розвитку економіки країни, ринків збуту та затребуваних галузей вплинула на бізнес модель багатьох українських компаній. Використовуючи інструмент банкрутства, бізнес може звільнитись від менш прибуткових активів, щоб переорієнтуватися на експортні можливості зони вільної торгівлі з ЄС, інвестиційні можливості всередині країни, інноваційні старт-ап проекти. Практика використання інструмента банкрутства бізнесом мотивувала розвиток регулювання даної сфери – розробку спеціалізованого Кодексу про банкрутство.

Фірмовий стиль Nobili передає енергію, динамічність, затребуваність основного продукту компанії. Банкрутство та суміжні з ним податкові та судові процедури, які супроводжують Nobili, вперше стають цивілізованими інструментами управління бізнес-ризиками.

Компанія Nobili, об’єднавши енергію знань та більш ніж десятирічний досвід, супроводжує процедури банкрутства для того, щоб клієнт став сильнішим, а не залишив ринок.