Nobili Юридическая компания, а також наш лідер Наталия Тищенко (Nataliya Tyshenko) входять в ТОП компаній за версією Liga Zakon Awards 2020.

Nobili Юридическая компания, а також наш лідер Наталия Тищенко (Nataliya Tyshenko) входять в ТОП
компаній за версією Liga Zakon Awards 2020.

Професіоналізм нашої компанії у сфері банкрутства підкреслюється визнанням преміальної ліги, а саме ми потрапили у топ-3 компанії сфери банкрутства та реструктуризації заборгованостей за версією експертів Liga Zakon Awards 2020.
Минулого четверга на урочистому онлайн заході Nobili потрапила у прем’єр лігу та боролася за звання найкращої компанії у сфері банкрутства та реструктуризації заборгованостей.
Ми вдячні за професіоналізм виборчої колегії ЛІГА:ЗАКОН, а також за визнання у такому шановному рейтингу. Будучи бутіковою компанією ми знаходимося на одному рівні з найвідомішими українськими компаніями і цей рівень й надалі буде підтримуватися всією командою Nobili!
Окремо хочемо привітати нашу керуючу партнерку Наталия Тищенко (Nataliya Tyshenko), яка увійшла в топ кращих юристів у сфері банкрутства в індивідуальній номінації. Саме завдяки дивовижному керівництву нашого лідера наша команда постійно стає краще ніж була вчора.
Наповнюйтесь енергією знань та досвіду з найкращими!