ЕНЕРГІЯ ЗНАНЬ ТА ДОСВІДУ + НАУКОВОЇ ДУМКИ = Коментар до Кодексу України з процедур банкрутства!

01/02/2022

Юридична компанія “Nobili” спільно з науковцями Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого створили Науково-практичний коментар до Кодексу України з процедур банкрутства. 

Коментар до Кодексу – це справжня новинка для практики банкрутства. Ми використали нові, оригінальні підходи для пояснення складних правових норм та найбільш ефективні способи їх застосування у правозастосовчій діяльності. В написанні Коментаря взяли участь науковці: Тетяна Курман, Юлія Бакай, Панченко Вікторія, Оксана Туєва, Михайло Покальчук, Валерій Станіславський, та спеціалісти практики банкрутства Юридичної компанії “Nobili”: Наталія Тищенко та Олексій Меше.

Науково-практичний коментар рекомендований головою Східного апеляційного господарського суду – Павлом Тихим, членом науково-консультативної ради Національної асоціації арбітражних керуючих України – Євгеном Білоусовим, та схвалений Національною асоціацією арбітражних керуючих України для використання в процесі підготовки осіб, які мають намір здійснювати діяльність арбітражного керуючого, та у практичній діяльності арбітражних керуючих. 

Електронна версія Коментаря до Кодексу вже доступна на порталі ЛІГА:ЗАКОН. У друкованому форматі Науково-практичний коментар з’явиться згодом, тому слідкуйте за новинами, щоб не пропустити.