Наталія Тищенко – Член Ради НААКУ!

26/11/2021
Практики:

Сьогодні, 26 листопада, відбувся З’їзд арбітражних керуючих України, на якому був обраний новий склад Ради арбітражних керуючих, її Голову та заступника, Ревізійну, Дисциплінарну та Кваліфікаційну комісії.

За результатами голосування Наталія Тищенко, керуюча партнерка Юридичної компанії “Nobili”, отримала 215 голосів та була обрана Членом Ради НААКУ.

“Вибір Є Досвід! Саме з таким слоганом я балотувалася на цю посаду. Я переконана, що сфера банкрутства стане затребуваною практикою серед юристів та буде широко використовуватися в бізнесі. І тепер я докладу до реалізації цієї мрії максимум зусиль, але вже в статусі Члена Ради НААКУ. Тепер я маю команду, і разом з нею підтримку однодумців та ще більше ресурсів для досягнення наших цілей. Кожен з нас принесе користь співтовариству, зробить свій вклад в розбудову сфери банкрутства. Разом ми піднімемо статус арбітражного керуючого та довіру до професії”, – так арітражна керуюча Наталія Тищенко прокоментувала свою перемогу на виборах. 

Бажаємо Наталії Тищенко та її команді плідної та легкої роботи в Асоціації, успішних проектів та швидкого досягнення цілей!