Науково-практичний коментар Кодексу України з процедур банкрутства відтепер в КНЕУ імені Вадима Гетьмана

Юридична компанія “Nobili” презентувала Науково-практичний коментар Кодексу України з процедур банкрутства для Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

Мета ЮК “Nobili” полягає в розповсюдженні знань щодо банкрутства та активному впливі на освітні процеси, спрямовані на вивчення та інформування про ключові аспекти банкрутства.

Сьогодні банкрутство – це звичайний інструмент для бізнесу. Він допомагає оптимізувати фінансові процеси, надає час для перезагрузки в складних ситуаціях (мораторій), вивільняє активи чи допомагає перерозподілити їх, а також що найактуальніше – допомагає відновити бізнес.

Популярність процедур банкрутства можна побачити за кількістю відкритих справ в судовому реєстрі. Але кількість спеціалістів, які спеціалізуються на цій практиці дуже мала. Процедури банкрутства не такі прості, як здаються на перший погляд і потребують досвіду.

Тому практики ЮК «Nobili»: Наталія Тищенко – керуюча партнерка, яка має понад 22 роки практики у сфері банкрутства та Олексій Меше – керівник судової практики разом з науковцями Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого зробили продукт, який принесе користь всім, хто бажає освоїти практику банкрутства. Цей коментар – це синергія наукової думки і практики.

Тепер всі, хто бажають отримати знання у сфері банкрутства мають можливість ознайомитися з примірником Науково-практичного коментаря КУЗПБ в бібліотеці Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана. ЮК «Nobili» висловлює щиру вдячність університету за відданість навчанню нових спеціалістів, а також сприяє розвитку освіти та науки.