LHS Discussion Hub «Арбітражний керуючий — головна фігура у процедурі банкрутства. Перевірка стану готовності до неминучих змін»

19 листопада 2018 року партнер Олена Фоміна взяла участь у LHS Discussion Hub «Арбітражний керуючий — головна фігура у процедурі банкрутства. Перевірка стану готовності до неминучих змін» під модераторством Сергія Донкова.

Дискусію розпочав Руслан Сидорович, народний депутат України, який наголосив на позитивних змінах в регулюванні діяльності арбітражного керуючого.

Владислав Філатов зазначив, що 6 місяців надто короткий проміжок часу для розробки нормативної бази, проте Директорат налаштований оптимістично та готовий врахувати пропозиції громадськості, які будуть належним чином сформульовані.

Олена Фоміна закцентувала увагу на питаннях оплати винагороди Арбітражним керуючим та зміні порядку їх призначення, поділилася міжнародним досвідом оплати винагороди Арбітражним керуючим.

Володимир Поліщук вказав, що «Будь-яке нове завжди краще, ніж старе», позитивно оцінивши збільшення строку «підозрілого періоду» для оскарження дійсності правочинів.

Банкрутство ніколи раніше не було топ-темою, очікуємо на позитивні зміни, а наші експерти будуть інформувати громадськість про новели та нові можливості.