Наталия Тищенко на VI форуме по реструктуризации и банкротства

Саме на VI форумі з реструктуризації та банкрутства у всіх є можливість дізнатися про особливості банкрутства в Україні.

Професіонали своєї справи обговорили особливості банкрутства через призму теми дискусії «Розвиток інституту неплатоспроможності в Україні».

В рамках першої сесії своїм досвідом поділилися:

Наталия Тищенко – підняла питання популяризації банкрутства, а також висловила свою думку щодо незалежності арбітражних керуючих і до якого стану повинен прийти інститут неплатоспроможності у майбутньому. Наталія запропонована нова концепція реформування інституту банкрутства щодо діяльності та повноважень арбітражного керуючого.

Ірина Кальницька – розповіла як краще визначитись з способом реструктуризації в залежності від факторів банкрутства. Також Ірина звернула увагу на проблему недостатності інформації про кредиторів і стану їх забезпечення.

Данііл Федорчук – описав особливості з мораторієм на задоволення вимог для державних підприємств, в особливості у сфері оборони.

Юрій Моісеев – розповів про проблеми затвердження плану досудової санації та загальні проблеми розвитку цього напрямку в Україні.

Олександр Удовиченко – найсуттєвіша та й найпозитивніша зміна в законодавстві банкрутства – справжня конкурсність продажу майна.

Володимир Клименко – розповів про розвиток і перспективи розвитку інституту банкрутства через призму ПАТ «Українська інноваційна компанія»;

Надзвичайна сесія з професіоналами надала можливість отримати есенцію практичного досвіду від експертів банкрутства для всіх бажаючих.

Наповнюйтесь енергією знань та досвіду з найкращими!

#nobili #forum #bankruptcy #restructuring #professionals