Наталія Тищенко разом з іншими провідними юристами у сфері банкрутства долучається до дискусії із законодавцем та регулятором щодо ключових положень проекту Кодексу України про банкрутство

18 квітня 2018 року в рамках III Форуму з реструктуризації та банкрутства юридична компанія Nobili висловила практичні зауваження та перестороги щодо розвитку законодавства про банкрутству в умовах проведення судової реформи в Україні. Зокрема, йшлося про необхідність нового кодексу про банкрутство  попри не бездоганність проекту Закону, прийнятого у першому читанні. Фахові обговорення також включали питання фінансової реструктуризації та ролі цього інструменту для можливого подальшого банкрутства позичальника.

Особливо примітною та корисною для фахових юристів стала участь у дискусії представників судової системи, зокрема суддів ВСУ, щодо роз’яснення принципів формування судової практики застосування чинного законодавства в сфері банкрутства. Без уваги не залишились питання проведення аукціонів, дотримання процедури та подальшого оскарження договорів купівлі- продажу об’єктів ліквідаційної маси.

За результатами фахового Форуму, представники всіх стейкхолдерів процедури банкрутства – законодавця, регулятора, спеціалізованих юристів, арбітражних керуючих, кредиторів та божників – погодилися продовжувати діалог для розробки збалансованого, сучасного та прогресивного регуляторного поля у сфері банкрутства в Україні.